Ons team

Yogadocente en masseuse;

inge peeters

Inge Peeters

Vanaf jongs af aan draag ik een passie bij mij voor de schoonheid en de mysterie van de mens. Rond mijn 20-er jaren leidde deze passie mij naar het pad van yoga. Om mij meer onder te dompelen in yoga ben ik in 2014 naar India gegaan. Ik wilde ervaren hoe het was om een maand lang dagelijks yoga te doen, te eten volgens de Ayurvedische richtlijnen (indische geneeskunde) en teachings te ontvangen van een echte yoga meester. Na deze reis kwam ik, ongepland, thuis met een yoga teacher diploma en een vuurtje wat in mij brandde om zelf yoga les te gaan geven.

Verschillende opleidingen volgde en nu sta ik dagelijks op mijn yoga mat; Ofwel om les te geven of om mijn eigen practice te doen. Yoga is mijn manier om ruimte te creëren in mijn hoofd, gespannen plekken in mijn lichaam te laten ontspannen en een dieper contact te krijgen met mijzelf. Met mijn yoga lessen wil ik jullie dit zelfde gevoel geven. Ik streef er altijd naar een veilige sfeer te creëren zodat je durft los te laten en te zakken in de stilte in jezelf.

Achtergrond van Inge in Yoga:

2014 Traditionele Tantra Yoga, 200 hour Goa, India

2014-2015 Yin Yoga, 200 hour Amsterdam, Nederland

2016-2017 Kundalini Yoga level 1, 200 hour Drenthe, Nederland

 

Yogadocente;

 

2350DD91-0C44-498F-8086-B70D524A7C57

Wendy Wijnen

Yoga is een effectief hulpmiddel om je dichterbij jezelf te brengen en verantwoordelijkheid te nemen over je werk en je leven in het algemeen. Als yoga trainer heb ik een persoonlijke benadering. Ik ben me bewust van groepsdynamica en creëer een veilige ruimte, die toestaat om diep bij jezelf naar binnen te gaan om zo tot een vergroot zelfinzicht te komen.

Naast bedrijfsyoga coach ik ook professionals waarbij ik gebruik maak van Kundalini Yoga Coaching technieken. Centraal hierin is om de perfecte balans te vinden tussen succes,werk en ontspanning. Het geeft je een betere connectie met jezelf, wat essentieel is om optimaal te presteren en je volle potentieel te leven.

Nieuwsgierigheid naar het menselijk denken en handelen is altijd mijn onderliggende drijfveer geweest in zowel studie als werk. Zo heb ik Journalistiek gestudeerd en communicatie- en informatiewetenschappen en jarenlang gewerkt voor nationale tv. Met yoga en coaching is alleen het subject veranderd van het verkennen van de uiterlijke wereld naar het verkennen van de innerlijke wereld van cursisten en cliënten zodat ze toegang krijgen tot hun innerlijke bronnen om het resultaat te behalen waar ze naar op zoek zijn.

Achtergrond van Wendy in Yoga:

2013 Hatha Yoga, Rishikesh (India)

2014 Kundalini Yoga level 1, Amsterdam

2017 Sat Nam Rasayan Healing level 1

2018 Kundalini Yoga Coaching, Schoorl

2018 Sat Nam Rasayan Healing level 2, Amsterdam (heden

 

 

 

Yogadocent ;

Viktor Valjavec

 

 

 

 

 

 

Masseuse/ founder ;

8FC9B80E-111C-470F-857B-DFC98A1C03A0

Hansje Hulskamp

Zie Wie is Hansje

 

 

Wilt u meer informatie over massage en yoga voor uw bedrijf, dan kunt op contact met ons opnemen via het contact formulier.

 

ED2CADCC-7775-4F63-B54F-CB90F433F3E3

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties