Wie is Hansje

 

Vijftien jaar geleden kwam ik tot het besef dat ik in het dagelijks leven iets wilde gaan doen
wat vanaf jongs af aan al mijn grote passie is.8FC9B80E-111C-470F-857B-DFC98A1C03A0

Masseren geeft mij grote voldoening. De ander weer in contact laten komen met zijn eigen lichaam, de ontspanning en rust die men heeft na een massage voelt als een kado.
Naast mijn baan in de sportschool ben ik de massage opleiding Leffelaar / Veerman college gaan doen.

Tijdens de beroepsopleiding heb ik de anatomie van het lichaam , fysiologie en meridiaanleer bestudeerd.
Ontspanning massage en deep tissue massage met een goede kennis van de anatomie en fysiologie zijn een goede basis van een massage.
Met de kennis vanuit de westerse gezondheidszorg en oosterse filosofie begon mijn behoefte naar meer massage technieken.
Kort daarna heb ik een shiatsu cursus en thai-yoga cursus gevolgd, omdat dit zeer goed aansluit op de meridiaanleer. (energiebanen in het lichaam)

In 2010 heb ik de bijzondere ayurvedische massage in India mogen ervaren en veel van geleerd.
Vooral het masseren met gevoel speelt bij deze massage een grote rol. Wat heel belangrijk is voor een goede massage.

De holistische manier van masseren en de oosterse filosofie boeiden mij enorm en daarom besloot ik in 2011 de opleiding kinder yogadocente te volgen.  Tijdens de opleiding leerde ik te mediteren,  bewustwording en natuurlijk les te geven.

Ik heb in 15 jaar tijd heel veel ervaring opgedaan en gemasseerd bij verschillende fijne opdrachtgevers en ben op dit moment mijn eigen team van proffesionele masseurs en yogadocenten aan het uitbreiden.

Mijn team geeft proffesionele massages en yogalessen op de werkvloer.

wilt u meer informatie over tarieven of heeft u andere vragen, stuurt u dan een een bericht via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

ED2CADCC-7775-4F63-B54F-CB90F433F3E3

 

Advertenties